Spela på lotto online

Visste du att det finns möjlighet att spela på lotto online helt gratis? Guiden här nedan beskriver erbjudandet som finns att hämta hos Lottoland.

I skrivandets stund håller Lottoland på att etablera sig i Sverige, i andra länder har sidan redan gjort stor succé. I dagsläget har Lottoland hela 4 miljoner användare världen över och antalet ökar stadigt.

Hos Lottoland köper man inte lotter till de officiella dragningarna, resultaten är desamma men vinsterna är lika höga eller högre. Lottoland håller själva i försäljningen av spelen på dragningarna och utbetalningen av vinsterna.

Under de senaste åren har Lottoland genererat flera miljonvinster. Två tyska spelare har bland annat vunnit 132 miljoner kronor respektive 205 miljoner kronor!

Lottoland har en spellicens för att verka i Europa och den är utfärdad i Storbritannien. Företaget har dessutom licens för att bedriva sin verksamhet i Australien. Ett strikt krav på Lottoland och andra spelbolag som innehar en spellicens i dessa länder är givetvis en absolut garanti på utbetalning av vinster.

Då Lottoland innehar försäkringar hos några av världens största försäkringsbolag så kan de garantera utbetalning av alla vinstbelopp hur stora de än är.

Så här kan du spela på lotto online gratis

Vid ett första besök hos Lottoland möts man av sidan som bilden här nedan visar, klicka vidare på knappen ”Använd ditt erbjudande” som är markerat i rött.

Spela på lotto online gratis

I nästa steg presenteras sidan som ser ut som här nedan. Här framgår det att 3 rader på Lotto kostar 19 kronor. Bonuserbjudandet ger en rabatt på 19 kronor vilket resulterar i att de 3 raderna är helt gratis!

Klickar du på lottobollen så ser du vilka nummer som är slumpade för dina 3 rader. Vill du välja dina egna nummer är det bara att klicka på det lilla förstoringsglaset och när du har valt dina nummer är det bara att klicka på ”skicka in”.

Klicka på knappen ”Spela helt gratis” och fyll i dina uppgifter och du är klar!

Du har alltså nu fått 3 slumpade rader på Lotto och dessa är helt gratis. Hos Lottoland kan du också spela på bland annat PowerBall och MegaMillions som är två av de största lotterierna i USA. Här finns också möjlighet att spela på en mängd andra lotterier runt om i världen.

Lottoland erbjuder dessutom ett casino, spela på dina favoriter och testa på alla slots gratis innan du satsar pengar ur egen ficka.