Årets första lottomiljonär 2017

Årets första lottodragning var knappt över innan det stod klart att en äldre man från Stockholm lyckats pricka 7 rätt och därmed blev drygt 1 miljon kronor rikare! Mannen, som satsat 68 kronor på sina rader plus Joker, var ensam om att ha 7 rätt på Lotto 2 och berättar i intervju att han tycker det var en riktigt bra start på det nya året!

Vinnaren berättar vidare att han tidigare vunnit 30 000 kronor på Lotto och att raderna han använder bygger på turnummer och födelsedagar i släkten.

Vinstpengarna ska bland annat användas till kommande studier för barnbarnen, men också för att sätta lite guldkant på vardagen för egen del. Mannen berättar också att han ämnar skänka en hel del till välgörenhet.Missa inte den nya guiden Spela Gratis | Facebook | Twitter

Just nu kan du spela gratis på både Lotto och Eurojackpot - Läs mer möjligheten här!

På Lotto gäller det att pricka in 7 nummer av totalt 35, det dras dessutom 4 tilläggsnummer som kan bidra till högre vinster. Lyckas du få 7 rätt och är ensam om det så är du garanterad 1 miljon kronor i vinst. Den högsta vinsten på Lotto är Drömvinsten och den uppgår alltid till minst 75 miljoner kronor, för att vinna den krävs det att man har 7 rätt på Lotto samt 2 rätt på Joker.

Lotto utgörs av 2 spelomgångar som benämns Lotto 1 och Lotto 2, dragningen sker på onsdag och lördag varje vecka.

Facebooktwittergoogle_plusmail