2 nya lottomiljonärer 2017

Gårdagens lottodragning (tillika årets andra) resulterade också den i nya storvinster, 2,3 miljoner kronor hamnade i Ilsbo efter 7 rätt på Lotto 1 och 1,9 miljoner kronor i Örebro efter en full pott på Lotto 2.

För egen del gick det inget vidare, har lämnat in hela 30 rader+Joker för 10 veckor framöver. Så här långt har det endast genererat 121 kronor och gårdagens resultat som uppgick till högst 3 rätt + 2 tilläggsnummer ökade inte direkt på vinstpotten.

Snart är det dock onsdag och ny dragning så sätter mitt hopp till den. Ska också passa på att uppmärksamma Drömvinsten som i skrivandets stund har växt till hela 93 miljoner kronor!Missa inte den nya guiden Spela Gratis | Facebook | Twitter

Just nu kan du spela gratis på både Lotto och Eurojackpot - Läs mer möjligheten här!

På Lotto gäller det att pricka in 7 nummer av totalt 35, det dras dessutom 4 tilläggsnummer som kan bidra till högre vinster. Lyckas du få 7 rätt och är ensam om det så är du garanterad 1 miljon kronor i vinst. Den högsta vinsten på Lotto är Drömvinsten och den uppgår alltid till minst 75 miljoner kronor, för att vinna den krävs det att man har 7 rätt på Lotto samt 2 rätt på Joker.

Lotto utgörs av 2 spelomgångar som benämns Lotto 1 och Lotto 2, dragningen sker på onsdag och lördag varje vecka.

Facebooktwittergoogle_plusmail